Zbog velikog interesovanja u prodaji dodatne karte za koncert 2CELLOS

Zbog velikog interesovanja za koncert 2CELLOS u prodaju je pušteno još 3.000 karata.
Ulaznice se prodaju u sistemu Eventima, a na dan koncerta, od 17 časova, preko puta Nebojšine kule.
 
Luka i Stjepan u okviru turneje SCORE ponovo dolaze u Beograd, a ovoga puta će održati koncert na otvorenom, na Kalemegdanu, 8. septembra.
 
"Radujemo se što je interesovanje za koncert veliko, iskreno to smo i očekivali. Mi volimo ovde da dođemo, to publika i oseti. Jedva čekamo da izađemo na scenu i da razmenimo energiju. Svi ćemo uživati, biće to ludo i nezaboravno veče u prelepom ambijentu", poručuju Luka i Stjepan.
 
Kao i uvek, pružiće podršku mladim, talentovanim muzičarima. Prvo na scenu izlazi Džoni Ranković, a zatim Iva Ikon. 
 
Iva je pevačica, pijanistkinja i tekstopisac iz Beograda. Završila je klavir na Akademiji u Beogradu, ali je studirala i džez i gospel. Nikola Džoni Ranković je najmlađi rok kantautor regiona, frontmen benda "The Churlians" i višestruko nagrađivani autor na "UK songwriter contest". Po 2CELLOS receptu - akustično i autentično, Iva i Džoni će izvesti miks svojih autorskih pesama i nekoliko obrada koje su specijalno pripremljene za ovaj koncert. 
 
2CELLOS izlaze na binu najkasnije u 20:15h.
  • Pitanje

    06.09.2018 08:03
    Da li postoji mogucnost da se organizuje jos jedan koncert narednog dana?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika