VIDEO: Kad mališani zapevaju Obojeni program

Mališani okupljeni u VIS "Muzikanti" ušli su u svet rokenrola preko novosadskog sastava Obojeni program, obradivši njihovu pesmu "ABCD avioni".
VIDEO: Kad mališani zapevaju Obojeni program
Foto: Printscreen
Klinci i klinceze iz vrtića "Povratak prirodi" su zajedno sa svojim mentorima, obradili su pesmu "ABCD avioni" i pokupili simpatije starijih slušalaca ovog kultnog benda.
 
 
Tako je pesma objavljena 1994. godine na albumu "Verujem ti jer smo isti" dobila novo ruho. Mlađe kolege Kebre, Bebeca, Cine, poručuju da su u pripremi novi aranžmani i obrade, ali i prvi autorski singl.
 
 
Ovo nije prvi put da mališani obrađuju pesme od poznatih domaćih rok sastava. Nedavno su i deca u horu "Čuperak" obradili "Wartburg limuzinu" Atheist rap-a, ali i "Neukusu treba reći ne" Discipline kičme.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".