Disciples zatvaraju Sea Dance

Britanski dens trio Disciples pridružiće se Davidu Guetti u završnoj noći ovogodišnjeg Sea Dance festivala na jednoj od najlepših plaža Jadrana.
Na finale letnje sezone, u nedelju, 1. septembra, hitmejkeri iz Londona donose pesme koje su poslednjih nekoliko godina popularne na radio stanicama, a njihov najveći hit "How Deep Is Your Love" smatra se jednom od pesama koje su obeležile deceniju na izmaku. 
 
Svirali su na nekim od najvećih svetskih festivala uključujući Leeds, Creamfields i EXIT.
 
Kako navode organizatori, aktuelne cene važiće najkasnije do 14. juna, a zbog visokog tempa prodaje, možda do promene dođe i nešto ranije, ukoliko nestane čitav kontigent koji donosi 50 odsto uštede.
 
Na Sea Dance stiže i mlada nemačka producentkinja i DJ Lovra, koja je svojim talentom zavredila pažnju velikih imena svetske elektronske muzičke scene počev od Davida Guette, Armanda van Heldena, Basement Jaxxa i Felixa da Housecata sa kojima je nastupala širom sveta.
 
Šesti Sea Dance okupiće i domaće i regionalne DJ zvezde među kojima su Mark Funk, Danny Cruz, Oysha, Mirko & Meex, Divolly & Markward, Wreckage, Leo Fragogiannis, Rosske, Mario Eddie, Mr Mips i Davor Billyc.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika