Zagrevanje pred finale: Stiglo specijalno evrovizijsko izdanje Presluškivanja

Novo Presluškivanje pravo je zagrevanje pred ovogodišnje finale Evrovizije, najvećeg evropskog muzičkog takmičenja.
Zagrevanje pred finale: Stiglo specijalno evrovizijsko izdanje Presluškivanja
Foto: 021.rs
Agenti Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin pripremili su pregled nekih od poznatih numera sa ovog takmičenja.
 
U kreiranju evrovizijske plejliste učestvovali su brojni doušnici, a tu je i specijalni gost iznenađenja Presluškivanja.
 
Saznajte koje su naše omiljene, a koje manje omiljene pesme, kakva je situacija ove godine na ovom takmičenju i, naravno, koja je naredna tema pred agentima i doušnicima.
 
Presluškivanje se emituje premijerno svakog petka na Radiju 021 u 20h, a u repriznom terminu nedeljom u podne. Emisija svake subote stiže u web izdanju, a možete da je pronađete kako na portalu 021.rs, tako i na Fejsbuk, Tviter i Instagram nalozima emisije.
 
Poslušajte novo Presluškivanje i javite svoje utiske!
 
Do sledećeg slušanja, pazite da vas neko ne presluškuje.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika