Najbolje muzičke saradnje i dueti večeras u Presluškivanju

Ekipa Presluškivanja ovog petka vraća se temi koju je već obrađivala, ali koja zavređuje mnogo više pažnje - sjajnim duetima.
Najbolje muzičke saradnje i dueti večeras u Presluškivanju
Foto: 021.rs
Muzičke saradnje i dueti mogu da rezultiraju pesmama koje se večno pamte. Neke od njih slušali smo u ranijem izdanju ove muzičko-obaveštajne (e)misije, ali vreme je da se ponovo zapitamo - koji su naši omiljeni dueti?
 
U izboru numera koje odgovaraju temi, agentima Presluškivanja Dragani Prici Kovačević, Zoranu Striki i Gorici Nikolin pomoći će doušnici sa svojim muzičkim izborima.
 
Ovaj autorski projekat dela redakcije Radija 021 i portala 021.rs emituje se premijerno svakog petka u 20h na Radiju 021 (STREAM), a nedeljom u podne u repriznom terminu. Subotom emisija stiže u web izdanju, spremna za slušanje i uživanje.
 
Sve novosti u vezi sa Presluškivanjem pratite na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu, a ukoliko ste propustili, poslušajte poslednje izdanje u produkciji Radija 021, na temu pesama koje bismo voleli da ponovo čujemo po prvi put.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika