VIDEO: Ovo je osam novih finalista u izboru za Evroviziju, Srbija u subotu dobija predstavnika

U drugoj polufinalnoj večeri "Pesme za Evroviziju" odabrano je još osmoro finalista, čime je upotpunjen spisak takmičara koji će učestvovati u završnici takmičenja u subotu.
U finale su, iz druge polufinalne večeri, po mišljenju publike i žirija prošli:
Frajle
 
Nadia
 
 
Filarri
 
 
Gift
 
 
Hurricane
 
 
Dzipsii
 
 
Zejna
 
 
Duo Grand
 
 
Drugo polufinale otvorio je etno-sastav Biber sa prošlogodišnjom pobedničkom pesmom iz Ukrajine Stefanija. U revijalnom delu su poznati muzičari izveli najpopularnije evrovizijske hitove u etno aranžmanu.
 
Izvlačenjem rednih brojeva utvrđen je i redosled nastupa u finalu. Iz prvog polufinala prošlo je osmoro takmičara koji su svoje redne brojeve izvukli sinoć.
 
Finale se održava u subotu, 4. marta.
  • The Lalosh

    04.03.2023 09:37
    Vrela krv
    "Vojvođani" vs "dođoši". Sve vas odaje to što ne umete da iskulirate. ;)
    Sve lično doživljavate i na sve morate da skočite.
    Vojvođani to ne rade.
    Pozdravte vaše mame. :D
  • MileBukovac

    03.03.2023 14:01
    Kada smo se dotakli Balaševića i kada mene napadaju ličke bene sa više imena,i to na moju šalu a nikako vređanje bilo koga...sad da vam kažem gospodo.Nisam ja pisao i pevao 'bo vas voz koji vas je doveo..pa se izvinjavao,kao žena mi bosanka.Nisam ja pevao kontra albanaca u bagrenju...nisam ja slovencima poručivao laku noć janezi ('ebo nas ko nas sastavi) pa uzimao slovenačko državljanstvo..i svakako nisam ja taj koji se svima šlihtao zarad malo više slave.
    Baš je nekako ovdašnje sve to...uskogrudo,šlihterski i mrziteljski.
    A onda se maji Neco poziva na tu i takvu toleranciju.
    Novi Sad grad svih građana,bez obzira na naciju,veru ili poreklo.
  • MileBukovac

    03.03.2023 13:11
    evo da malo edukujem ovog muzičkog i pesničkog maga..vojvođanskog kunst majstora..pobornika svega antisrpskog i vekovnog autohtonog domaćeg ličana sa limana.Poznati pesnici iz Bosne..Pero Zubac,Osman Đikić,Branko Ćopić,Aleksa Šantić,Gojko Đogo,Rajko Petrov Nogo,Duško Trifunović,Jovan Dučić,Ivo Andrić,Momo Kapor,Svetozar Ćorović,Meša Selimović,..pa ako ćemo pravo..ni Branko Radičević nije rođen "ovdi"..moj ti maleni,uskogrudni,mrziteljski stvore.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika