Male šale: Prvoaprilsko Presluškivanje i smešne pesme večeras na Radiju 021

Bliži nam se Svetski dan šale - 1. april, a tim povodom ekipa Presluškivanja bira duhovite pesme u kojima se uživa svaki put.
Male šale: Prvoaprilsko Presluškivanje i smešne pesme večeras na Radiju 021
Foto: 021.rs
Agenti Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin ove godine šalu pretvaraju u muziku.

U odabiru smešnih pesama agentima će, kao i u svakom izdanju, pomoći slušaoci u ulozi doušnika Presluškivanja. Na njima je samo da se sete neke zabavne pesme i da je dojave putem društvenih mreža ili da ostave komentar.

Prvoaprilsko Presluškivanje premijerno se emituje ovog petka, 31. marta u 20h na radio021.rs, a dan kasnije, baš 1. aprila, emisija će biti dostupna u vidu podkasta na Mixcloud platformi Radija 021.
 
Reprizno izdanje emituje se na 92,2 MHz svake nedelje u podne. 
 
Celokupnu plejlistu Presluškivanja od početaka do danas pronaći ćete na JEDNOM MESTU i dostupna je u svakom trenutku. Naravno, najave svakog novog muzičkog izazova iz nedelje u nedelju pratite na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu i budite u toku sa dešavanjima.
 
Do novog izdanja ima još malo vremena, koje možete da iskoristite slušajući poslednje Presluškivanje u produkciji Radija 021, u kojem je tema - proleće.
 
  • Bela

    29.03.2023 14:09
    Funny Songs
    Nick Cave & The Bad Seeds - "The Curse of Millhaven"
    album: Murder Ballads (1996)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika

Ozi Ozborn optužio Kanje Vesta za krađu

Britanski muzičar Ozi Ozborn optužio je američkog repera Kanjea Vesta da je bez dozvole na svom novom albumu koristio deo iz verzije pesme nekadašnjeg rok grupe Black Sabbath "War pigs".