Male šale: Prvoaprilsko Presluškivanje i smešne pesme večeras na Radiju 021

Bliži nam se Svetski dan šale - 1. april, a tim povodom ekipa Presluškivanja bira duhovite pesme u kojima se uživa svaki put.
Male šale: Prvoaprilsko Presluškivanje i smešne pesme večeras na Radiju 021
Foto: 021.rs
Agenti Dragana Prica Kovačević, Zoran Strika i Gorica Nikolin ove godine šalu pretvaraju u muziku.

U odabiru smešnih pesama agentima će, kao i u svakom izdanju, pomoći slušaoci u ulozi doušnika Presluškivanja. Na njima je samo da se sete neke zabavne pesme i da je dojave putem društvenih mreža ili da ostave komentar.

Prvoaprilsko Presluškivanje premijerno se emituje ovog petka, 31. marta u 20h na radio021.rs, a dan kasnije, baš 1. aprila, emisija će biti dostupna u vidu podkasta na Mixcloud platformi Radija 021.
 
Reprizno izdanje emituje se na 92,2 MHz svake nedelje u podne. 
 
Celokupnu plejlistu Presluškivanja od početaka do danas pronaći ćete na JEDNOM MESTU i dostupna je u svakom trenutku. Naravno, najave svakog novog muzičkog izazova iz nedelje u nedelju pratite na Fejsbuku, Tviteru i Instagramu i budite u toku sa dešavanjima.
 
Do novog izdanja ima još malo vremena, koje možete da iskoristite slušajući poslednje Presluškivanje u produkciji Radija 021, u kojem je tema - proleće.
 
  • Bela

    29.03.2023 14:09
    Funny Songs
    Nick Cave & The Bad Seeds - "The Curse of Millhaven"
    album: Murder Ballads (1996)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Muzika