FOTO: Glumac Ben Stiler posetio Zelenskog i preneo mu svoje divljenje

Američki glumac Ben Stiler sastao se u ponedeljak sa ukrajinskim predsednikom Volodimirom Zelenskim kojem je preneo svoje divljenje prema njegovom delovanju od početka ruske invazije u Ukrajini.
"Ovo je velika čast za mene...vi ste moj heroj", rekao je Stiler koji je ambasador dobre volje za Ujedinjene nacije, prilikom sastanka sa Zelenskim, koji je i sam nekadašnji glumac, a povodom Svetskog dana izbeglica.
"To što ste uradili, način na koji ste mobilisali zemlju, svet, to je zaista izvor inspiracije", rekao je 56-ogodišnji američki glumac u osvrtu na bezbroj govora koje je Zelenski održao onlajn auditorijumima širom sveta da dobije pomoć za svoju zemlju.
 
Ranije tokom dana Stiler je obišao Irpin u predgrađu Kijeva gde su se odvijale žestoke bitke na početku ruske invazije. To je takođe najbliža tačka glavnom gradu do koje je stigla ruska vojska.
 
"Imam utisak da je teško razumeti šta se ovde zaista događa bez dolaska. Jutros sam bio u Irpinu i stvarni nivo destrukcije, vidite na televiziji, vidite na društvenim mrežama ali drugačije je kada to stvarno vidite i osetite, i zatim razgovarate sa ljudima", rekao je Stiler.
 
 
Zelenski se zahvalio Stileru na poseti i poručio mu da je vrlo važno za njega da se svet podseti na to šta se dešava u Ukrajini.
 
"Neophodno je za nas da ljudi ne zaborave. Nije interesantno razgovarati o ratu svaki dan...ali za nas to je vrlo važno", rekao je ukrajinski vođa.
 
 
Oni su takođe razgovarali o svom zajedničkom interesovanju za komediju, pošto su obojica poznati po komičnim ulogama.
  • Саласо

    14.08.2022 17:41
    "Бена" Стиллер
    дошао на консултације за филм "Уознајте Путинове"!
  • Bili Piton

    22.06.2022 08:22
    ?
    Pa kako je Jevrejin Stiler došao da se divi nacistima? J... lud zbunjenog u ispiranju mozga!
  • Nenad

    22.06.2022 02:29
    Dva hazara
    Dva glumca laprdaju o obnovi hazarskog carstva na staroj teritoriji Rusije. Cvrc!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.