Glumica Bruk Šilds u dokumentarcu otkrila da je bila žrtva seksualnog napada

Američka glumica Bruk Šilds otkriva da je bila žrtva seksualnog napada u novom dokumentarnom filmu o svom životu koji je imao pretpremijeru sinoć na Sandens filmskom festivalu.
Glumica Bruk Šilds u dokumentarcu otkrila da je bila žrtva seksualnog napada
Foto: Beta/AP
Nije imenovala čoveka za kojeg je rekla da ju je silovao, ali je opisala okonosti pod kojima se to dogodilo.
To se dogodilo ubrzo posle njenog diplomiranja sa fakulteta i sa nekim koga je profesionalno poznavala i sa kojim se sastala na večeri radi razgovora o poslu. Napad se dogodio kada je otišla s njim u njegovu hotelsku sobu da pozove taksi.
"Nisam se toliko mnogo opirala, samo sam se zamrzla", rekla je ona u filmu.
 
"Mislila sam da bi moje jedno 'ne' trebalo da je dovoljno", dodala je. Kasnije kada je rekla svom prijatelju, stručnjaku za obezbeđenje Gavinu de Bekeru šta se dogodilo, on je rekao da je to silovanje, a, kako je objasnila, ona tada nije bila spremna u to da veruje.
 
To je samo jedna od mnogih otkrivenih stvari u filmu "Priti Bejbi", koji govori o životu Bruk Šilds, uključujući njen put do slave, komplikovan odnos sa majkom Teri Šilds, koja je bila alkoholičarka i o tome kako su mediji koristili njenu seksualizaciju kao vrlo mlade osobe, dok su je istovremeno na neki način kritikovali i izazivali osećanje stida.
 
Dokumentarac će biti emitovan na striming platformi Hula kasnije ove godine.
  • e

    21.01.2023 15:20
    Nista cudno,ako uzmemo u obzir da je bila žrtva seksualne eksploatacije dece i krajnje neprimerenih fotografija kao devojčica od 10 godina.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Zabava - Poznati

Tejlor Svift postala milijarderka

Američka pevačica Tejlor Svift je postala milijarderka, prema najnovijoj rang listi bogatstva svetskih poznatih ličnosti koju je preneo časopis Forbs.

Svađa političara u Aziji zbog Tejlor Svift

Ugovor Tejlor Svift s organizatorima njenih koncerata u Singapuru, gde će ona u sklopu svoje svetske turneje održati čak šest konceata, prerastao je i u političko pitanje u jugoistočnoj Aziji.