Da li je u redu ejakulirati u trudnicu?

Ovo je moždajedino pitanje koje u trudnoći više muči muškarce nego žene.
Ovo je možda jedino pitanje koje u trudnoći više muči muškarce nego žene.

Drugi trimestar je idealan za opuštanje i uživanje u seksu jer je ženi tad povećan libido, a muškarac ne mora da razmišlja o kontracepciji

Da li smem da ejakuliram u ženu, jer je sada trudna, najčešće je pitanje koje muči muškarce. Međutim, razloga za brigu nema jer je ejakulacija u trudnu ženu dozvoljena osim u slučajevima kada je trudnoća rizična, pa lekar zabrani seksulane odnose tokom čitave trudnoće.

Kod onih trudnica koje imaju normalan tok trudnoće, rizičan je samo treći trimestar jer, upozoravaju stručnjaci, neke materije iz sperme mogu doprineti bržem sazrevanju grlića i prevremenom porođaju.

U pojedinim slučajevima ejakulacija u trudnoći može da poveća i rizik od infekcije Ejakulacija u trudnoći može da u trećem trimestru poveća i rizik od infekcije, pa se zato u tom periodu preporučuje korišćenje kondoma.

Što se tiče žena, mnoge od njih u vođenju ljubavi intenzivnije uživaju upravo u trudnoći, zbog povećanja nivoa hormona. To što nema ni brige od kontracepcije, može samo dodatno da ih uzbudi. Kako im je baš u drugom trimestru libido izraženiji, u tom periodu i muškarac i žena mogu da se opuste i uživaju.
  • stara majka

    05.02.2015 13:50
    za buduceg taju
    Sve je tacno, prelep sex sam imala u toku trudnoce kao i ogromnu zelju, koja je naravno mom suprugu odgovarala, bio je redak primer budec oca koji se nije ugojio u toku moje trudnoce nego se naprotiv, osusio.... ah behu to lepa vremena...
  • I još jedan budući tata

    05.02.2015 13:04
    potvrdno...
    jesu nevaljalice...
  • budući tata

    05.02.2015 06:12
    jeste .....
    ..... lepo je , u redu je i one to vole..... što se ne javljaju da daju komentare? pa stide se..... a kada se svetla pogase, ne znaju kada je dosta....... nevaljalice.....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.