Čega se muškarci plaše u seksu?

Iako se trude da izgledaju samouvereni i kao rođeni za seks, malo je muškaraca koji će bez foliranja reći da su u tom polju odlični. Navodimo samo nekoliko stvari o kojima brinu.
Iako se trude da izgledaju samouvereni i kao rođeni za seks, malo je muškaraca koji će bez foliranja reći da su u tom polju odlični. Navodimo samo nekoliko stvari o kojima brinu.

Kako će reagovati na sve što ne valja na mom penisu?

U redu, obrezani ste. Ili niste. Naša kultura nije toliko poludela za obrezanim penisima kao što je slučaj u Americi, ali to ne menja situaciju. To je vaše, vi ste hteli ili niste hteli da se obrežete.

To ste uradili zbog sebe, zbog čega se stidite? Muškarci veruju, kao i žene, da je svaki seks kao prvi i svaku put kreću iznova. Najveći strah je taj da se njoj ne dopadne mali ožiljak od interevencije iz detinjstva ili, (samo to ne) veličina. O veličini treba posebna (još jedna) studija da se napravi. I da se konačno odgovori – da li je bitna?

Šta ako mi se spusti?

Vrlo je neprijatno kada se on sam od sebe digne. Morate naučiti da kontrolišete erekciju, odnosno, da je ne dobijete kada ne želite i da je zadržite kada je neophodno. Međutim, ako previše o njoj mislite, ona obično ode sama od sebe. Kao rukom...

Da li nas neko čuje?

Ponekad možete da čujete razgovor iz susednog stana, a zamislite kako se čuje seks u krevetu koji stoji naslonjen na zid vaše sobe? Ne znamo odakle paranoja kada muškarci baš vole da se hvale da su imali žešći seks juče posle podne. Jedino što može biti otežavajuća okolnost je fina starica, profesorka klavira u penziji, prijateljica vaše majke koja pokušava da gleda neku dosadnu nedeljnu emisiju. I ne čuje ništa jer krevet glasno udara o zid sa televizorom koji treperi od udaraca.

Treba više da vežbam

Da, da. Svi muškarci su nesigurni u vezi sa stomakom, guzom, nogama, rukama... Što je još gore, ponekad moraju da gledaju u vrh svog stomaka u toku seksa. Kada pogledaju muškarce na naslovnim stranama časopisa ne mogu da se ne zapitaju – šta ona radi sa mnom?
Niko vas neće ubediti da je veliki stomak seksi, tako da jedino rešenje može biti teretana ili neka druga fizička aktivnost, piše B92.

  • Žera

    28.04.2011 07:21
    Zid probija
    Muškarci samo napred, samouvereno... Eto,da je veliki stomak seksi najbolje potvrđuje Ron Džeremi! Njemu ni ćela, ni stomak, ni brčine,ni malje napred i nazad, ma ni generalno smešan izgled nisu smetali da gura kao pomahnitao i snimi na desetine pornjava.I dan danas u po nekom filmu žari i pali, pa čak i dobre mlađane brazzers glumice pristaju da ih mazne kao sladoled. Sve u svemu, jedan je Ronn!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.