Život
28.04.2011.
06:15
Iako se trude da izgledaju samouvereni i kao rođeni za seks, malo je muškaraca koji će bez foliranja reći da su u tom polju odlični. Navodimo samo nekoliko stvari o kojima brinu.
  • Žera

    28.04.2011 07:21
    Zid probija
    Muškarci samo napred, samouvereno... Eto,da je veliki stomak seksi najbolje potvrđuje Ron Džeremi! Njemu ni ćela, ni stomak, ni brčine,ni malje napred i nazad, ma ni generalno smešan izgled nisu smetali da gura kao pomahnitao i snimi na desetine pornjava.I dan danas u po nekom filmu žari i pali, pa čak i dobre mlađane brazzers glumice pristaju da ih mazne kao sladoled. Sve u svemu, jedan je Ronn!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna