Zašto neki muškarci vole da oralno zadovolje ženu?

Priča se da su muškarci sebični u krevetu i to je donekle i kod nekih muškaraca tačno. Ali, isto tako, muškarci žele da i njihova partnerka uživa, pa joj rado priređuju oralno zadovoljstvo. Evo zbog čega.
Priča se da su muškarci sebični u krevetu i to je donekle i kod nekih muškaraca tačno. Ali, isto tako, muškarci žele da i njihova partnerka uživa, pa joj rado priređuju oralno zadovoljstvo. Evo zbog čega.

To produžava zadovoljstvo

Penetracija traje samo nekoliko minuta, što potvrđuju mnoga istraživanja. Zato je najsigurnije obezbediti duže zadovoljstvo oralnim seksom.

Poboljšava mogućnosti za obostrani orgazam

Kad bi se muškarci i žene trkali ko će pre da dostigne orgazam, muškarci bi uvek pobeđivali. Ali seks nije trka, nego timski sport. Zato je dobro kada muškarac oralno zadovoljava ženu, jer u tom slučaju imaju više šanse da u isto vreme dožive orgazam.

Muškarcima se dopada kada su vaši prsti u njihovoj kosi

Seksi masaža glave tokom oralnog zadovoljavanja je bonus. Naša glava je prekrivena nervnim završecima koji se retko kad stimulišu, a pošto muškarci kod frizera obično ne dobijaju ovakvu masažu, vi ste im jedina nada za to.

Moraju da uspore i poštuju vaše telo

Tokom oralnog zadovoljavanja, svaki muškarac uspeva da uvidi lepotu vašeg tela, mnogo detaljnije nego u bilo kojoj vrsti predigre.

Imaju dobar pogled na vaše grudi odozdo

Pogled odozdo na vaše grudi. Treba li išta drugo reći?

Mnogo je zanimljivije od masaže

Muškarci vole da se njihova partnerka oseća lepo. Dali bi vam i masažu, ali mnogo više vole da vas dovedu do vrhunca.

Mogu da se fokusiraju na bitne stvari

Tokom penetracije, klitoris se često zapostavlja, pa tokom oralnog seksa to može da se nadoknadi. Tokom oralnog seksa, klitoris je "centar sveta".

Ojačava vašu povezanost

Ništa nije intimnije od oralnog seksa. Kada se na taj način nekome izložite, morate osetiti veću bliskost sa njim.

Reciprocitet

Nije da su muškarci skloni reciprocitetu, ali u ovom slučaju su najčešće voljni da budu. Da naglasimo ponovo, muškarci vole da se njihova partnerka oseća lepo, piše portal Žena.

  • Anđelko

    19.03.2014 06:08
    Jer je baklavica tako slatka.
  • 18.03.2014 07:43
    Ja recimo ne, zanimljivo mi je kako da sam u usta stavio kasiku soda-bikarbone,prava milina.
    Na muskarca moze uvek da se navuce kondom i to po jos ukus po zelji, na zene ne moze.
  • Blagzor

    17.03.2014 22:27
    Bez orala svojoj nekad devojci a sada već 11 godina ženi nikad nisam prilazio sa "namerom" ;)

    Jednostavno 10x bolje i lepše.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Ljubav i sex

Koliko u proseku traje seks?

Rezultati istraživanja koje je sprovela kompanija LoveHoney pokazala je koliko parovi vremena daju predigri, pa i samom seksu.

Tri omiljene seks poze muškaraca

Čak 800 muškaraca je istaklo da im tri poze pružaju najveće zadovoljstvo, kao i da im je pogled tada na svoje partnerke veoma uzbudljiv.

Najbolje poze za oralni seks

Ponavljanje istih poteza, na istim mestima može vas dovesti do monotonog seksa, zbog čega bi s vremena na vreme trebalo da uvodite neke nove igre.

Pet pitanja za bolji seks

Iako je mnogim ženama neprijatno da razgovaraju o seksu, to može da ima višestruku korist za samu vezu sa partnerom.

Koliko je seksa potrebno za sreću

Gotovo polovina bračnih parova ima seksualne odnose dva puta mesečno, pokazali su rezultati novog istraživanja naučnika sa Kinsli univerziteta u Americi.