VIDEO: Nakon tuče zbog Nutele, u istoj prodavnici haos zbog pelena na popustu

Priča oko sukoba kupaca zbog jeftine Nutele u Francuskoj još se nije stišala, a kupci istog trgovačkog lanca Intermarše opet su pohlepno navalili na sniženu robu. Ovog puta u pitanju su bile pelene snižene sa 21 na sedam evra, piše "The Local".
VIDEO: Nakon tuče zbog Nutele, u istoj prodavnici haos zbog pelena na popustu
Foto: Pixabay
Upravnik prodavnice prepričao je događaje.
 
"Bilo je strašno i potpuno van kontrole. Oko 250 ljudi je čekalo otvaranje prodavnice samo da kupe pelene. Morali smo pozvati policiju jer nismo mogli da smirimo kupce", rekao je on. 
 
Podsetimo, Intermarše je prošle nedelje snizio cenu Nutele od 950 grama sa 4,70 evra na 1,40 evra. U radnjama je nastao haos, a vlasti su juče pokrenule istragu o posebnim ponudama.
 
  • Bolid

    31.01.2018 15:20
    Kod nas se tuku za bajate sendvice...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin