VIDEO: Par zarađivao na snimcima kako love i jedu zaštićene vrste životinja

Korisnica Jutjuba Ah Lin Tuh izazvala je bes javnosti snimcima na kojima se vidi kako priprema i jede različite vrste životinja.
Tuh je pristalica "survivalističkog načina života", a na uznemirujućim snimcima može se videti kako jede velikog guštera, nekoliko zaštićenih vrsta ptica, kraljevsku kobru, ajkulu, raže, žabe... 
 
Nju su prijavili gledaoci, koji su primetili da Tuh jede zaštićene vrste oko Pnoma Pena u Kambodži, grada u kojem živi. Ona se sa svojim suprugom, sa kojim je lovila, ubijala, drala, kuvala i jela životinje, izvinila kambodžanskom Ministarstvu za zaštitu životne sredine, uz obrazloženje da je jedan deo životinja kupila na lokalnoj pijaci. 
 
Njen suprug izjavio je da su planirali da zarađuju na objavljenim snimcima, koji su im, zahvaljujući Guglovim reklamama, doneli do sada 500 dolara.
 
Ministarstvo navodi da je samo jedna vrsta na snimku bila ugrožena - mačka ribolovac (Prionailurus viverrinus), ali da je mnogo onih koje su bile zaštićene. 
 
Par je u međuvremenu uklonio sve snimke na kojima jedu te životinje, dok su drugi snimci ostali. 
 
Istraga je u toku.
 
  • Orwell Vegan

    16.05.2018 14:17
    Istina
    Ovaj trend je rezultat produkcije onog manijaka "Bear" Gryllsa.
  • White Power

    16.05.2018 13:59
    Gologuzija
    Kinezi-pojeli bi i masnu zavesu.
  • Kakve

    16.05.2018 13:06
    ovo
    Kakve ovo ima veze sa preživljavanjem (kao da su pile pripremili)-BOLESNICI.
    Odmah bi ih u zatvor strpao.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin