Zatvoren Crveni trg u Moskvi, navijači besni

Mnogobrojni navijači okupljeni u Moskvi zbog Svetskog prvenstva u fudbalu, besni su jer im je onemogućen prilaz najpoznatijem mestu u ruskoj prestonici - Crvenom trgu.
Zatvoren Crveni trg u Moskvi, navijači besni
Foto: Pixabay
Policija je blokirala prilaz čuvenom moskovskom trgu na nekoliko dana zbog uklanjanja bina postavljenih za program povodom nacionalnog praznika i performansa održanih u utorak i sredu.
 
Meksikanac Sezar Rejes rekao je da je "prava sramota što je trg zatvoren, jer je to jedno od najboljih mesta koje treba posetiti kada ste u Moskvi".
 
Ruska policija zatvorila je više ulica i područje oko trga iz bezbednosnih razloga poslednjih nekoliko dana, a nije, zasad, poznato kada će Crvenim trgom moći da se prođe.
 
Svetsko prvenstvo u fudbalu u Rusiji počelo je u četvrtak i trajaće do 15. jula. Očekuje se da će Moskvu tokom prvenstva posetiti oko milion turista.
  • Grgolj

    16.06.2018 17:46
    ,,Navijači besni''! Mene su u prvom razredu osnovne škole učili da se isklljučivo sme reći ,,ljuti''.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin