Žena povređena u udesu preživela sama šest dana u pustinji Arizone

Vlasti Arizone kažu da su spasle jednu ženu koja je, teško povređena, sama provela šest dana u pustinji posle udesa automobila koji je vozila.
Žena povređena u udesu preživela sama šest dana u pustinji Arizone
Foto: Pixabay
Uprava za javnu bezbednost je saopštila da su spasioci tu 53-godišnju ženu u stanju teške dehidracije našli 18. oktobra tako što su pratili tragove njenog vozila kroz pustinju. Putari i jedan stočar su primetili tragove automobila koji je skrenuo s puta nekoliko milja od sela Vikenburga.
 
Nisu objavljene pojedinosti o toj ženi koja je, kažu vlasti, 12. oktobra izgubila kontrolu nad svojim vozilom i skrenula s puta.
 
Uprava za javnu bezbednost je dodala da je žena nekoliko dana provela u slupanom vozilu, a zatim s mukom izašla i krenula pešice ka železničkoj pruzi da potraži pomoć. Međutim, bila je toliko slaba, da nije uspela da stigne do pruge, već su je vlasti našle u pustinji nedaleko od automobila.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin