Svetioničarima nude platu 130.000 dolara

Lokalni zvaničnici na ostrvcetu sa svetionikom u blizini San Franciska raspisali su konkurs u kojem traže dva svetioničara.
Svetioničarima nude platu 130.000 dolara
Foto: Pixabay
Godišnja plata za ovaj posao je 130.000 dolara, prenosi Gardijan.
 
Objekat je turističko-ugostiteljski pa svetioničari treba da znaju da dobro kuvaju, čiste, pružaju razne usluge gostima i organizuju dostavu namirnica.
 
Moraju takođe znati i da voze brod što zahteva kapetansku dozvolu Obalske straže.
 
"Posao je svakako primamljiv, ali ima takođe i dosta posla. Raspored je naporan. Često traje od ranog jutra do kasno u noć. U opisu posla je vožnja gostiju od i do ostrva, zatim pripremanje doručka i večere, te čišćenje", rekla je Džilijan Miker, svetioničarka koja napušta ovaj posao i koja će pomagati u izboru naslednika.
  • rodoz

    08.01.2019 16:48
    130K ali godisnji zbir Sta na ovo kaze Vucic?
  • Xyz

    08.01.2019 16:31
    .
    Moze-radno vreme kao i kod nas ali plata bolja
  • Bulevar

    08.01.2019 13:41
    Нека,хвала лепо.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Španski sud zabranio društvenu mrežu Telegram

Okružni sud u Španiji zabranio je rad društvenoj mreži za slanje poruka - Telegram, nakon pritužbi medijskih kompanija da je ona omogućava korisnicima da postavljaju njihov sadržaj bez dozvole.

Marihuana u Nemačkoj legalna od 1. aprila

Plan Vlade Nemačke da liberalizuje pravila o kanabisu prešao je i poslednju prepreku u Parlamentu čime je otvoren put da posedovanje ograničenih količina marihuane bude dekriminalizovano 1. aprila.

Počeo šahovski turnir za mlade u Beogradu

Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević i predsednik Šahovskog saveza Srbije Dragan Lazić otvorili su danas u Beogradu "Šahovske susrete budućih šampiona".