Spasen posle 10 sati provedenih u kolima ispod četiri metra snega

U jakoj oluji koja je zahvatila saveznu državu Njujork, 58-godišnji Kevin Kresen ostao je zatrpan izspod smeta od preko četiri metra snega više od 10 sati dok ga konačno nije pronašla spasilačka ekipa već potpuno promrzlog.
U jakoj oluji koja je zahvatila saveznu državu Njujork, 58-godišnji Kevin Kresen ostao je zatrpan izspod smeta od preko četiri metra snega više od 10 sati dok ga konačno nije pronašla spasilačka ekipa već potpuno promrzlog.
 
Narednik policije države Njujork Džejson Kavli kontaktirao je u četvrtak hitnu službu okruga Tajoga kako bi utvrdio da li su na čekanju neki hitni pozivi. Rečeno mu je da su primili više poziva od čoveka kome je automobil uleteo u snežni nanos kako bi izbegao sudar sa kamionom. Više ekipa je izlazilo na lice mesta, ali nisu uspeli da pronađu vozilo. Narednik je odlučio da sam pretraži to područje, ali ni on nije uspeo da pronađe vozača.
 
Međutim, obilazeći oko mesta nesreće, provukao se pored niza poštanskih sandučića u nameri da proveri adrese i tako slučajno udario u vetrobransko staklo automobila u kome je zatekao 58-godišnjeg Kevina Kresena iz Kandora. Kresen je sedeo u automobilu bez grejanja i već je patio od hipotermije i promrzlina. Spasilačka ekipa ga je oslobodila iz zatrpanog vozila i prebacila u bolnicu.
 
Oluja Gejl koja je zahvatila istočnu obalu Sjedinjenih Država donela je veoma niske temperature i rekordne količine snega. Prva snežna oluja u ovoj sezoni zatrpala je u četvrtak delove Njujorka i dovela službe za čišenje puteva pred velika iskušenja.
 
Guverner države Njujork, Endrju Kuomo, proglasio je vanredno stanje u 18 okruga i apelovao na sugrađane da se klone puteva. Obilne snežne padavine pogodile su i Merilend i Pensilvaniju, tako da su i Boston, Masačusets i Vašington, takođe zatrpani snegom.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sky News (@skynews)

  • Bijello

    19.12.2020 11:16
    Sneško
    Na oko 150km severno od NYC, sneg je u proseku do kolena, bas sam se sinoć lomatao. Nešto kao jača zima kod nas ako bi poredio. Nije baš naivno ako nisi opremljen. Putevi su uglavnom očišćeni ali tu ima jako mnogo manjih lokalnih puteva koji nisu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin