Žena se vratila kući devet dana nakon sopstvene sahrane

Špankinja za koju je porodica verovala da je umrla od virusa korona, iznenadila je svoju rodbinu vrativši se kući devet dana nakon što im je rečeno da je sahranjena, preneli su lokalni mediji.
Žena se vratila kući devet dana nakon sopstvene sahrane
Foto: Pixabay
Nakon što je došlo do zabune oko imena, porodica 85-godišnje Rohelije Blanko obaveštena je da je penzionerka umrla od kovid-19 13. januara, a njena sahrana je bila sledećeg dana, prenosi Rojters pozivajući se na list "La Voz de Galisia".
 
Zbog protokola tokom epidemije virusa korona porodica nije mogla da prisustvuje sahrani.
 
Kada je u subotu stigla živa i zdrava u dom za negu u Hoveu, na severu Španije, gde takođe živi njen suprug Ramon, on je bio van sebe, navodi list, dodajući da je umrla žena koja je delila sobu sa Blanko.
 
Novina je citirala Fondaciju San Rosendo, koja vodi dom za negu, da je do greške došlo kada su Blanko i drugi stanovnici koji su imali pozitivan test na kovid-19 prebačeni u drugi dom za negu 29. decembra na specijalizovano lečenje.
 
"Među premeštenim starijim ljudima bile su dve žene kojima je dodeljena ista soba", rekla je fondacija, navodi "La Voz de Galisia".
 
Fondacija je izrazila žaljenje zbog "nesrećnog incidenta", piše list.
  • Tanja

    25.01.2021 10:30
    @Anonimus
    Isto kao što bi se tebi tvoji obradovali.
  • Anonimus

    25.01.2021 07:30
    Taman pomisliše da su je se otarasili, a ona se poavi. Mora da su jpj se jako obradovali!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin

Španski sud zabranio društvenu mrežu Telegram

Okružni sud u Španiji zabranio je rad društvenoj mreži za slanje poruka - Telegram, nakon pritužbi medijskih kompanija da je ona omogućava korisnicima da postavljaju njihov sadržaj bez dozvole.

Marihuana u Nemačkoj legalna od 1. aprila

Plan Vlade Nemačke da liberalizuje pravila o kanabisu prešao je i poslednju prepreku u Parlamentu čime je otvoren put da posedovanje ograničenih količina marihuane bude dekriminalizovano 1. aprila.

Počeo šahovski turnir za mlade u Beogradu

Ministar bez portfelja zadužen za odnose sa dijasporom Đorđe Milićević i predsednik Šahovskog saveza Srbije Dragan Lazić otvorili su danas u Beogradu "Šahovske susrete budućih šampiona".