Žena pronađena u Hrvatskoj izazvala pažnju svetskih medija: Ne zna ko je, ni kako je dospela na Krk

Nakon što su britanski tabloidi Daily Mail i The Sun pisali o ženi koja je pronađena na ostrvu Krk, isto je uradio i američki CNN.
Policija je prošle nedlje objavila da je na Krku pronađena žena koja se ne seća svog identiteta. Bila je povređena, ima oko 60 godina, srednje je telesne građe i visine 165 centimetara, plave kose do ramena i plavih očiju.
 
U trenutku pronalaska na sebi je imala tamnoplavu majicu na bele pruge s kapuljačom, crne pantalone, patike i platnenu kapu-šešir ružičaste boje. Kako piše CNN, nekoliko ljudi se javilo policiji s informacijama, ali identitet žene i dalje je nepoznat. Ona se trenutno nalazi u bolnici i u dobrom je stanju.
 
Britanski tabloid Daily Mail je juče objavio tekst o ženi koja "savršeno govori engleski, ali ne može da se seti svoga imena". Pisali su da žena ne može da se seti svog identiteta i da kod sebe nije imala dokumenta. Naveli su da ju je s nepristupačnog terena spasio tim od 14 ljudi.
 
O ženi je pisao i The Sun, koji je naveo da su stručnjaci procenili da je žena nekoliko dana preživela na području kojim hodaju medvedi.
 
Iz policije i dalje mole građane da se, ako imaju informacije o ženi, jave u Policijsku stanicu Krk na broj telefona 051/439-210 ili na broj 192. Informacije se mogu dostaviti i putem e-maila primorsko-goranska@policija.hr.
  • Ceca

    23.09.2021 20:51
    Zna se
    Vanzemaljci.
  • Caca

    22.09.2021 15:42
    Oteli je sigurno vanzemaljci pa vratili nazad na zemlju par hiljada kilometara dalje.
  • pitalica

    22.09.2021 08:37
    Medvedi
    Da li na Krku ima medveda, pitanje je sad.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin