Džeger ima koronu, Stonsi otkazali koncert u Amsterdamu

Grupa Roling stouns otkazala je koncert u Amsterdamu samo nekoliko sati pre nego što je trebalo da počne pošto je pevač Mik Džeger testiran pozitivno na kovid-19.
Bend je u saopštenju objavio da otkazuju koncert navodeći da je 78-godišnji Džeger testiran pozitivno pošto je osetio simptome kovida po dolasku na stadion, u predgrađu Amsterdama. Nisu dali dodatne informacije o njegovom stanju.

"Roling stounsima je jako žao zbog večerašnjeg otkazivanja ali bezbednost publike, kolega muzičara i zaposlenih na turneji mora da ima prioritet", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da će biti određen novi datum koncerta i da će karte za večerašnji nastup u Johan Krojf Areni u Amsterdamu važiti za taj novi datum.
 
Neki obožavaoci već su bili na stadionu kada je objavljeno da je koncert otkazan.
 
Roling stounsi su na evropskoj turneji nazvanoj "Sixty", da obeleže šest decenija zajedničkog sviranja.
 
Njihov poslednji koncert na ovoj turneji bio je u Liverpulu 9. juna. Sledeći zakazan koncert je u Bernu u Švajcarskoj 17. juna.
  • Milicajac frilenser

    13.06.2022 22:03
    Korona preležala Džegera

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin