VIDEO: Hitna pomoć putem oko kojeg je požar ide u pomoć vatrogascu

Na Fejsbuk stranici Hitna 194 objavljen je snimak s jučerašnje intervencije Hitne pomoći zbog velikog požara kod Šibenika.
U objavi na službenim stranicama Hitne pomoći na Fejsbuku se navodi: “Evo nekoliko snimaka s jučerašnjeg požara, s intervencije na koju smo išli jer je našem vatrogascu pozlilo.”

Oni su podelili snimak na kome njihovo vozilo vozi kroz dim, putem oko kojeg je vatra.

"Nadređeni navode da Hitnoj službi nije potreban beneficirani radni dan, pojedinci ‘ne znaju’ i ne žele znati da je Hitna služba uvek prisutna na svim katastrofama, požarima, poplavama, padovima letelica, saobraćajnim nezgodama….”, napisali su u opisu videa koja prikazuje kako se vozilo hitne pomoći doslovno probija kroz plamen požara.
 
 
Podsetimo, požar kod Grebaštice kod Šibenika je pod kontrolom.
 
Požar je planuo juče oko 11 sati, a na terenu je tokom cele noći dežuralo i saniralo teren više od 150 vatrogasaca sa 51 vozilom. Vatrom je zahvaćena trava, nisko raslinje, makija i borova šuma kao i kuće i automobili, a trenutno procenjena požarna površina iznosi oko 600 hektara.
 
Prema prvim procenama, šteta je velika. Izgorelo je mnogo automobila, a vatra je zahvatila i nekoliko kuća. Izgoreo je i čitav niz raznih objekata.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin