Frontmen Aerosmita Stiven Tajler optužen za seksualni napad nad maloletnicom

Još jedna žena podnela tužbu za seksualni napad protiv frontmena grupe Aerosmit Stivena Tajlera.
Džin Belino rekla je da je pretrpela "ozbiljnu i trajnu emocionalnu patnju" nakon što ju je pevač navodno dva puta napao 1975. godine kada je imala 17 godina, navodi se u tužbi podnetoj u Njujorku.
 
To je druga tužba protiv Tajlera nakon što je Džulija Misli prošle godine optužila 75-godišnjeg pevača da je imao nedozvoljen seks sa njom kada je bila tinejdžerka.
U dokumentima koje je objavila advokatska firma "Jeff Anderson & Associates" piše da je Belino kao tinejdžerka radila modne revije na Menhetnu u leto 1975. kada ju je prijatelj upoznao sa grupom Aerosmit.
 
U tužbi se navodi da ju je Tajler seksualno napao dva puta tog dana.
Prvi incident je navodno bio u telefonskoj govornici gde ju je muzičar, kako kaže, "prikovao" za zid, pipkao, ljubio i simulirao seks bez njenog pristanka, a kasnije ponovo u hotelskom baru.
 
Kao razlog tužbe navodi "rodno motivisano nasilje". U dokumentima, Belino je rekla da je patila i da i dalje trpi "ekstremne fizičke, lične i psihičke povrede".
 
Tajlerovi predstavnici još nisu odgovorili na zahtev za komentar.
  • ///

    05.11.2023 00:54
    Šta mu ćerka kaže na sve to?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Magazin