VIDEO: Roditelji ne šalju decu kod lekara i u školu jer ne veruju u institucije

Adel Alen (32) iz Brajtona i dalje doji svog sina Uliksa koji ima pet godina.

Takođe ima i ćerku Ostaru koja ima jednu godinu.

Adel i njen suprug Met veruju u prirodan pristup roditeljstvu.

Takođe, ovi roditelji su odlučili da ne vode decu kod lekara. Osim toga, ne šalju ih u tradicionalnu školu i ohrabruju stalno dojenje.

"Mnogo smo se spremali za ovakvo roditeljstvo, učili smo i stojim iza svojih odluka i osećanja. Moja žena je oba naša deteta rodila van bolnice i bez ičije pomoći, a samo sam ja bio pored nje", objašnjava ovaj nekonvencionalni roditelj.

Dodao je da njihova deca ne smeju da budu zavisna od bilo koje institucije, da nemaju određeno vreme kada žele da spavaju, nemaju domaći i ne idu u vrtić.

  • neko

    19.07.2016 23:10
    svi smo mi lekari
    Skoro je bio jedan članak o sličnoj porodici koja se bavila izradom biljnih preparata, i koji nisu vodili svoje dete kod lekara. Dete je nažalost umrlo posle komplikacija sa prehladom.
  • LimanacNS

    19.07.2016 16:16
    Stara kineska
    Da bi deca bila dobra treba da im je malo hladno i da su malo gladna.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom