VIDEO: Ostavila dete u kolima na plus 35 stepeni, pa nije dala da se razbije staklo na vozilu

Majka je ostavila dvogodišnje dete u automobilu na 35 stepeni Celzijusa, a potom nije dozvolila vatrogascima da razbiju staklo njenog vozila kako bi spasili mališana, prenosi "Dejli mejl".
Incident se dogodio 22. jula u kineskoj provinciji Žejang, prenosi "Dejli mejl".
 
Dok su pokušavali da izvuku njenog sina i spasu ga eventualne smrti, ona im je govorila da ne razbijaju staklo, da je bravar na putu i da će uskoro otvoriti vrata bez ikakvih posledica.
 
Vatrogasci su pokušali da ubede majku da im dopusti da razbiju staklo i izvuku ga. Nakon višeminutnog opiranja i negodovanja, žena je pristala da skinu staklo sa vrata i na taj način dođu do deteta koje je plakalo.
 
Najpre su skinuli staklo sa prednje, suvozačeve strane, a onda otvorili zadnja vrata i izvukli dvogodišnjaka koji je već bio uplakan, znojav i crven u licu.
 
Snimak je postao viralan na kineskim internet platformama, gde su stizale mnogobrojne osude.
 
 
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom