VIDEO: Predsednik Predstavničkog doma vodio sednicu i hranio bebu

Predsednik Predstavničkog doma Novog Zelanda Trevor Malard za vreme parlamentarne rasprave hranio je bebu jednog od zastupnika u tom zakonodavnom telu.
Malard je na Tviteru objavio fotografiju sebe kako hrani dečaka zastupnika Tamatija Kofija dok vodi sednicu.
 
Laburistički zastupnik Tamati Kofi objavio je rođenje svog sina u julu. Dete je rođeno posredstvom surogat majke, a biološki otac dečaka je Kofijev partner Tim Smit. Kofi je u sredu prvi put prisustvovao sednici nakon povratka sa očinskog bolovanja, a sa sobom je poveo i svog dečaka.
 
 
Predsednik tog zakonodavnog tela Malard, ujedno otac troje dece, preuzeo je ulogu dadilje, ali je istovremeno i predsedavao sednicom.
 
Sliku je na Tviteru podelio i zastupnik Zelenih Garet Hjuz, koji je napisao da je "divno imati bebu u Zastupničkom domu".
 
Kofi je poslednji u nizu političara koji su doveli svoje dete na radno mesto, nakon što su to, između ostalih, učinile i britanska zastupnica Džo Svinson 2018. te australijska senatorka Larisa Voers 2017. godine.
 
U septembru prošle godine, premijerka Novog Zelanda Džasinda Ardern postala je prva političarka u istoriji koja je donela svoju tromesečnu ćerku na zasedanje Generalne skupštine Ujedinjenih nacija.
  • Markoni

    22.08.2019 15:06
    @Drug Marko
    Sta je bolesno.
    Pa moj šef je doveo par puta svog sina u firmu...
    Ljudi uživaju u svom poslu i životu.
  • Drug Marko

    22.08.2019 09:00
    Surogat majka, partner? Dete hrani za skupstinskom govornicom....pa ovo je toliko bolesno da ja nemam reci.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom

U Srbiji sve manje brakova i sve više razvoda

Načelnica Odeljenja za demografiju Republičkog zavoda za statistiku (RZS) Gordana Bjelobrk rekla je da je tokom 2022. godine u Srbiji sklopljen 32.821 brak, što je 2.987 brakova manje nego 2011.