Najveća ponuda igračaka po povoljnim cenama u dve "Toyzzz" prodavnice u Novom Sadu

Pravljenje novogodišnjih paketića nezamislivo je bez igračaka, ali kako je decembar često poguban po budžet, važno je pronaći igračke koje su u isto vreme kvalitetne, bezbedne i cenovno pristupačne.
Najveća ponuda igračaka po povoljnim cenama u dve "Toyzzz" prodavnice u Novom Sadu
Foto: 021.rs
Upravo je tako nešto moguće u "Toyzzz" prodavnicama u Master centru i u Ulici Narodnog fronta u Novom Sadu. Firma "Bojkomerc" koja snabdeva ove radnje uvozi širok asortiman igračaka za uzraste od nula do 15 godina, a roba je sanitarno pregledana i kontrolisana po svim kriterijumima koje igračke treba da ispune u pogledu bezbednosti.
 
 
Tom asortimanu pripadaju didaktičke igračke, knjige, društvene igre, krupna plastika, automobili i igračke za bebe. Mogu se naći i one sa TV reklama, a poseban akcenat stavljen je na tradicionalne igračke.
 
Veliki deo programa sa više od 2.000 različitih predmeta čine i edukativni setovi, među kojima se nalaze i igračke koje pomažu deci da lako savladaju matematiku, geometriju, biologiju, pa čak i astronomiju.
 
 
Društvene igre deo su programa koji privlači pažnju kako najmlađih, tako i tinejdžera, ali i odraslih poput "Govoriš li istinu", "Izbalansiraj picu", ili "Mađioničarski trikovi". Izdvaja se i igra "Recikliraj otpad", koja uči decu klasifikaciji otpada u četiri grupe i istovremeno im poručuje koliko je važna zaštita okoline.
 
 
Tu su i sve igračke iz najpopularnijih filmskih i animiranih franšiza, kao što su "Zaleđeno kraljevstvo", "Liga pravde" i "Osvetnici". 
 
Plišane igračke svih dimenzija po povoljnim cenama takođe su nešto što izdvaja "Toyzzz" od ostalih firmi.
 
 
Pored igračaka, "Toyzzz" može da se pohvali i sjajnim asortimanom opreme za bebe koji uključuje sve od cipelica do stolica za hranjenje i auto sedišta, a cene su daleko niže nego u drugim sličnim prodavnicama.
 
"Cilj nam je da idemo u korak sa vremenom i željama mališana, a svi zaposleni se trude da svojom ljubaznošću i profesionalnošću izađu u susret svakom potencijalnom potrošaču. Isti ti kupci daju nam signale da smo na pravom putu, a pokreće nas ljubav prema deci, igračkama i ovom poslu. Nama je svaki dan i svaka sezona novi izazov", navode u ovoj jedinstvenoj prodavnici igračaka.
 
 
"Toyzzz" ima 14 maloprodaja širom Srbije, a prodavnica u Novom Sadu, koja je proširena i obogaćena dodatnom količinom igračka, nalazi se u Master centru. Nedavno je otvorena i nova radnja kod Limanskog parka, u Narodnog fronta 23.
 
 
Više o njihovoj ponudi možete videti na sajtovima "Toyzzz" i "Bojkomerc".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vesti