Objavljen Bukvar nenasilne komunikacije za mališane, preuzmite ga besplatno

Danas je Međunarodni dan borbe protiv vršnjačkog nasilja, a tim povodom je novosadski "Dor centar" sačinio i objavio posebnu knjigu i poklon za decu - Bukvar nenasilnog ponašanja.
Ova besplatna publikacija se na 50 stranica bavi temom komunikacije, prevazilaženja problema u komunikaciji, pojmovima i igrama koje će deci biti od pomoći da usvoje nenasilne oblike izražavanja.
 
Kako se navodi u publikaciji "Dor centra", nenasilna komunikacija koja je predstavljena u ovom bukvaru bazirana je na teoriji psihologa Maršala Rozenberga "Jezik žirafe" i predstavlja otvoren način komuniciranja, jezik saosećanja i otvorenog srca.
 
Bukvar možete da preuzmete na OVOM LINKU.
  • Milijana

    09.03.2021 12:28
    Molim vas ako moze jedan besplatan primerak!Hvalaa

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom