VIDEO: Bili u braku osam decenija, a umrli u razmaku od nekoliko sati

Bračni par iz američkog Ohaja preminuo je u samo nekoliko sati razmaka nakon 79 godina braka.
Ljubavna priča Džun i Hjuberta Malikotea završila se prošle nedelje nakon gotovo osam decenija zajedničkog života. Oboje su imali 100 godina.
Njihov 76-ogodišnji sin Sem je za "Dayton Daily News" ispričao da se njegova majka teško razbolela nakon američkog Dana zahvalnosti nakon čega je smeštena u hospicij. Hjuberta je to slomilo pa je ubrzo i sam završio na istom mestu. 
"On se samo raspao", rekao je sin.
 
 
Delili su sobu u hospiciju gde su zajedno proveli pet dana bez svesti. Oko 21 sat 30. novembra Hjubert je preminuo u snu. A prema sinu Semu, uzrok njegove smrti je "slomljeno srce". Dvadeset sati kasnije, oko 18 sati 1. decembra umrla je i Džun. 
 
"Otišli su zajedno. Tužan sam, a ne bi trebalo da budem. Ko bi mogao očekivati takav život?", zaključio je njihov sin. 
 
Par se upoznao 1941. godine na misi, a venčali su se godinu dana kasnije. Dobili su troje dece, koja su im podarila sedmoro unučadi i 11 praunučadi. 
 
U junu ove godine dali su intervju u kojem su otkrili da se nikad nisu ozbiljno posvađali. 
 
"Nismo išli kroz život bez problema, ali nikad ne bismo učinili ništa što bi povredilo ono drugo. Ako dođe do svađe, možda ćete morati da odete na nekoliko minuta da se smirite. Onda se vratite i promenite temu ili to rešite", poručili su.

Teme

brak

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Porodica i dom