Jeftinije karte do Berlina i Moskve

Nacionalna avio-kompanija Er Srbija sutra, u okviru promotivne kampanje "Super subota", svim posetiocima njenih poslovnica u Beogradu i Nišu nudi povratne karte po promotivnim cenama do Berlina i Moskve.
Nacionalna avio-kompanija Er Srbija sutra, u okviru promotivne kampanje "Super subota", svim posetiocima njenih poslovnica u Beogradu i Nišu nudi povratne karte po promotivnim cenama do Berlina i Moskve.

Povratna karta do Berlina košta počev od 169 evra i do Moskve počev od 189 evra, a cene uključuju sve takse osim usluge za izdavanje karte, saopšteno je danas iz Er Srbije. Putovanja vikendom podležu doplati od 10 evra po pravcu. Popust na karte za decu i bebe neće se primenjivati.

Karte se mogu kupiti za putovanja počev od 2. marta do 10. decembra 2015. godine (osim: do Beograda između 27 i 30. marta, 2-6. aprila i 26. juna do 7. avgusta 2015; od Beograda između 5 i 8. aprila, 11-13. aprila i 24. jula do 6. septembra 2015).

Kompanija Er Srbija počela je s radom kao nacionalni avio-prevoznik Republike Srbije 26. oktobra 2013. Leti do više od 40 destinacija u Evropi, Mediteranu i Bliskom istoku sa matičnog međunarodnog aerodroma "Nikola Tesla Beograd", kako u putničkom, tako i u teretnom saobraćaju.

Ostvaruje i prekookeanske letove do Azije, Australije, Južne i Severne Amerike u saradnji sa kod šer partnerima, i s kompanijom Etihad ervejz, svojim akcionarom sa 49 odsto vlasničkog udela.

Er Srbija raspolaže flotom od 10 uskotrupnih i pet turboelisnih aviona.

  • ns

    28.02.2015 18:09
    ns
    Ne mogu da skrpim kraj s krajem od ove jadne plate, kakav crni avion, Berlin, Moskva i slicne nedostizne stvari ovdasnjem narodu.
  • 28.02.2015 13:45
    Lete i bez motora a slecu bez tockova.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Svađa na letu ga koštala 20.000 dolara

Britanac koji je zbog svađalačkog ponašanja primorao posadu na letu Junajted erlajnsa da preusmeri sletanje na drugu lokaciju, mora da plati više od 20.000 dolara avio-kompaniji.