Travel house: Odmor na tri klika od vas

Bilo da planirate letovanje, zimovanje, novogodišnji odmor, putovanje na egzotične destinacije ili ste u potrazi za unikatnim putovanjem, u okviru unapređene web prezentacije, agencija Travel House nudi pristup jedinstvenom rezervacionom sistemu, uz koji će vam odabir putovanja biti znatno lakši.

Kako biste što jednostavnije organizovali svoje putovanje, sada ste u mogućnosti da pretražite i uporedite dnevno aktuelne cene hotela, vila, apartmana, kružnih tura i drugih usluga, i to na apsolutno svim svetskim destinacijama.

Jednostavna pretraga

Online rezervacija putovanja nikada nije bila lakša, bilo koja destinacija koju poželite i zamislite nalazi se na samo klik od vas! Istražite sve destinacije, i to za datum i period boravka koji vama najviše odgovara. 

Uz dodatne mogućnosti filtriranja pretrage, poput podešavanja cenovnog ranga, kategorizacije smeštaja ili tipa usluge, u najkraćem roku će vam biti dostupna ponuda koja apsolutno odgovara vašim individualnim potrebama.

Pošaljite upit travel ekspertima, napišite kakva vrsta odmora vas zanima. Bilo da je u pitanju aktivni odmor, svadbeno putovanje ili odmor sa porodicom, travel eksperti će vam predložiti destinacije u skladu sa vašim zahtevom i željama.

Upišite datum, precizirajte tip prevoza, ishrane, do najsitnijih detalja definišite svoj upit i u najkraćem mogućem roku će vas neko od travel eksperata kontaktirati sa konkretnom ponudom.

  

Sigurno i lako

Jedinstveni rezervacioni sistem koji vam je na raspolaganju donosi mogućnost lakog upoređivanja cena i turističkih usluga, garantovanih od strane vodećih svetskih grupacija za turizam poput Dertour, Tui, Neckermann, FTI i mnogih drugih.

Zahvaljujući jedinstvenom rezervacionom sistemu, sada možete sami izabrati datum putovanja, destinaciju koju želite da posetite, cenu i partnera koji pripadaju vodećim svetskim grupacijama.

Lični savetnici

Ono po čemu je agencija Travel House jedinstvena jesu i lični savetnici za putovanja koji su vam uvek na raspolaganju. Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili nedoumice, putem opcije Pitajte savetnika kroz direktnu komunikaciju možete da kontaktirate  savetnika i da u najkraćem roku dobijete dodatne informacije.

Kako biste bili sigurni da vaše putovanje maksimalno odgovara vašim očekivanjima i željama, možete ih  u svakom trenutku konsultovati bilo putem on line forme na sajtu ili u poslovnicama agencije.

  

Inspiracija

U želji da svoje iskustvo i strast prema putovanju podele sa svima koji dele slična interesovanja, travel eksperti iz agencije Travel House su u okviru novog sajta lansirali i posebnu rubriku Saveti, gde u formi bloga kreiraju prikaze najzanimljivijih destinacija sveta, uz savete iz prve ruke. Kroz ovaj originalan autorski sadržaj na raspolaganju vam je neiscrpna inspiracija, koja će podstaći vašu maštu i avanturistički duh.

Ovde vas očekuju predlozi najboljih destinacija za daleke destinacije, egzotične destinacije, luksuzna putovanja, svetske metropole kao i najlepše destinacije za SPA odmor i letovanje. Posebno su zanimljive must see iIi to do liste koje mogu da vam posluže kao smernice, kako da na potpuni način doživite odabranu destinaciju.

Travel House je najbolji izbor za one, koji žele da kombinuju mogućnost samostalnog istraživanja, putem on line internet sistema, a da pri tome uživaju potpunu sigurnost i savet od strane profesionalaca. Travel house je prva turistička agencija na tržištu isključivo specijalizovana za dinamično paketirane aranžmane, po dnevno aktuelnim cenama i vodeća agencija za individualna putovanja. Već sedamnaest godina je preferirani partner vodećih svetskih turoperatera za tržište Srbije, što ujedno putnicima garantuje kvalitet i sigurnost putovanja.

Poslovnice Travel House

Poslovnica Novi Sad

Bulevar oslobođenja 95, Novi Sad

Tel: 021 426 882  Mob: 063 544 447   E-mail: thnovisad@travelhouse.rs

Poslovnice Beograd

YUBC Novi Beograd, Bul Mihajla Pupina 10 V/lok 1

Tel: 011 311 9078 • 311 7815  Mob: 063 544 200  E-mail: thnovibeograd@travelhouse.rs

TC Ušće, Bul. Mihajla Pupina 4

Tel: 011 285 4420 • 285 4421  Mob: 063 544 242  E-mail: thusce@travelhouse.rs

Kralja Milana 8   

Tel: 011 655 8200   Mob: 063 544 466  E-mail: thcentar@travelhouse.rs

Više informacija na sajtu www.travelhouse.rs

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja