Turistička agencija sa kojom ne znate gde putujete

Turističkih agencija i internetskih stranica koje vam pomažu u planiranju putovanja nigde ne nedostaje. U moru sličnih, tu i tamo "izroni" neka koja se zbilja razlikuje od ostalih.

Sa svojim kancelarijama u Kaliforniji i Meksiku, ali uslugama koje pruža po čitavom svetu, nastao je Jubel, koji svojim putnicima nudi put iznenađenja.

Jubel stvara personalizovana putovanja bazirana na odgovorima koje klijenti ostave u upitniku. Nude šet mogućih "puteva": Kulturno, Zabavno (Party Purist), Morsko, Aktivno u prirodi, Ležerno u prirodi i Jubeler kao mešavinu svih navedenih.

Nakon što odaberete jednu od ponuđenih šest opcija, pošalju vam upitnik u kojem, između ostalog, napišete koja biste mesta voleli da posetite i koja želite da izbegnete. Možete da stavite i kakav tip smeštaja i prevoza više volite.

Kada Jubel proanalizuje podatke, pošalje vam dve ponude s okvirnim opisom plana putovanja, vi odaberete onu koja vam više odgovara i platite put. Nekoliko nedelja pre putovanja pošalju vam "Paket Jubel", koje sadrži vašu aviokartu i informacije o hotelu.

Tek kada stignete na odredište, dobijate dodatne informacije o onome šta vas čeka odnosno kovertu s aktivnostima koje su za vas isplanirali.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Svađa na letu ga koštala 20.000 dolara

Britanac koji je zbog svađalačkog ponašanja primorao posadu na letu Junajted erlajnsa da preusmeri sletanje na drugu lokaciju, mora da plati više od 20.000 dolara avio-kompaniji.