VIDEO: Putnici odbili da stave maske tokom leta na Ibicu, izbila tuča

Pošto su dvojica putnika odbila da stave maske, izbila je tuča na letu za Ibicu.
VIDEO: Putnici odbili da stave maske tokom leta na Ibicu, izbila tuča
Foto: Pixabay
Na video-snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vide se dvojica Britanca koji su učestvovali u tuči na letu kompanije KLM od Amsterdama ka Ibici.
 
"Muškarci su odbili da nose maske a pritom su fizički i verbalno uznemiravali druge putnike", naveo je portparol holandske avio-kompanije.
 
Kompanija KLM saopštila je da su obojica muškaraca vezana uz pomoć ostalih putnika i privedeni su po sletanju na Ibicu.
 
Na Instagram profilu sa kog je snimak tuče podeljen navodi se da su dvojica muškaraca prethodno pila votku pritom odbijajući da stave zaštitne maske. 
 
Nošenje maski obavezno je na svim letovima kompanije KLM kao i na svim aerodromima u Holandiji. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Knokken bij @klm ! Exclusieve video @michighclub Dronken Engelse passagier - hij dronk flessen Grey Goose wodka - zorgt voor onveilige situatie op vlucht naar Ibiza. Hij en een vriend daagden andere passagiers uit tijdens de vlucht en weigerden mondkapjes te dragen ✈️ 2 arrestaties. Panic and violent brawl! Unruly English passenger on board KLM flight to Ibiza, he had been drinking Grey Goose @greygoose vodka. They refused to wear facemasks and their behavior towards other passengers was hostile. 2 arrests were made. #klm #Royaldutchairlines #airlines #airline #passenger #coronavirus #COVID19 #COVID #incident #aviation #fight #fighting #unrulypassenger #facemask #avgeek #aviation #aviationdaily

A post shared by The Mic High Club (@michighclub) on

  • dex

    04.08.2020 16:23
    Srbi su najgori, najgori, najgori... cekaj ovo su Britanci??? Pa kako tako fini i civilizovani Britanci da prave probleme? Svako ko je ikada video briatnske turiste negde zna kako i koliko su civlizovani i kulturni....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.

VIDEO: Grom udario u avion pun putnika

Pilot Itan Vest koji se u nedelju nalazio u blizini aerodroma u Vankuveru uspeo je da snimi kamerom svog telefona redak i opasan incident kada je grom udario u avion.

VIDEO: Izabran najgori aerodrom na svetu

Aerodrom Šarlroa, poznata destinacija niskotarifnih avio-kompanija zbog blizine Briselu, najgori je aerodrom na svetu po broju putnika, objavio je portal Business Financing.