VIDEO: Putnica kašljala na putnike i vikala im da umru

Nesvakidašnji incident dogodio se u avionu koji je išao od Belfasta do Edinburga, kada je putnica iz čista mira počela da viče na ostale putnike, govoreći im da će da umru, a usput je i namerno kašljala na njih, preneo je danas "Dejli mejl".
VIDEO: Putnica kašljala na putnike i vikala im da umru
Foto: Pixabay
Žena je izbačena iz aviona u nedelju posle skandala koji je napravila, a problemi su počeli kada su joj članovi posade rekli da stavi masku zbog virusa korona.
 
Incident je zabeležen kamerom, gde se vidi i čuje kako psuje i viče "umrite".
 
"Živite život. Svi će umreti jednog dana, znate li to? Svako umire. Da li je reč o koroni ili ne, ali jasno je da je samo smrt siguran posao", vikala je svom jačinom.
 
 
Jedan od članova posade je potom pobesneo i rekao joj da napusti avion, što ju je još više naljutilo.
 
"Nadam se da ćes umreti, kopile jedno, nadam se da ćes umreti", vikala je i počela da kašlje na putnike.
 
Portparol kompanije IziDžet je potvrdio da je došlo do incidenta u njihovom avionu.
 
"Tačno je da je policija morala da interveniše na letu od Belfasta do Edinburga kada se putnica ponašala vrlo neprijatno. Prema pravilima EASA (Evropska agencija za bezbednost vazdušnog saobraćaja), svi putnici sada moraju da pokriju lice maskama tokom ukrcavanja, iskrcavanja i leta, osim kada jedu ili piju. Ovakvo ponašanje se ne može tolerisati", rekao je portparol.
  • Sasa

    29.10.2020 19:54
    Putnica
    Strasno koliko je neodgovorna, zbog ovakvih cu ja iznajljivati privatni avion preko Royal Charter Service-a kad budem morao da putujem.Salim se nemam ja tih para.
  • Bezveze

    28.10.2020 19:06
    Pa i nisu vam neka pravila
    Mogu da skinu maske dok jedu i piju. Znači mogu ceo let da žvaću i žvalave i otežu sa vraćanjem maske na lice. Na kratkim letovima je dovoljna čaša vode i ajd zdravo.
  • strasno

    22.10.2020 21:20
    Tipican anti-korona dron, ima ih i ovde previse. Pazi, smeta im da nose masku? Sta bi bilo da nose gas-maske kao nekad u vojsci? Kinezi i Japanci nose maske ionako, i mi treba da ih nosimo zbog zagadjenja i da nije virusa. Al' jednostavno neke dileje pronesu glas po Youtubu kako maska sprecava kiseonik i slicne nebuloze i onda dronovi krenu da veruju, ali ne veruju svim doktorima i naucnicima na svetu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja