SAD u novembru ukidaju ograničenja za međunarodna putovanja

SAD će od početka novembra dozvoliti ulazak svim putnicima iz inostranstva pod uslovom da su u potpunosti vakcinisani protiv korona virusa.
SAD u novembru ukidaju ograničenja za međunarodna putovanja
Foto: Pixabay
Putnici će osim toga morati da budu testirani na korona virus tri dana pre putovanja u SAD i da nose maske.
 
Aviokompanije će biti u obavezi da prikupe informacije o putnicima kako bi ih kontaktirali u slučaju potrebe, navela je Bela kuća.
 
SAD će ukinuti ograničenja koja važe od marta 2020. godine.
 
Neimenovani portparol Bele kuće izjavio je da je odluku, donetu u kontekstu tenzija između SAD i Francuske, "diktirala nauka".
 
Za sada se ne zna koje će vakcine biti priznate za putovanje u SAD.
  • MonteDushano

    21.09.2021 08:32
    Zašto/kako BAŠ u novembru..? Vlasti sve unapred znaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Airbnb zabranjuje kamere u stanovima za izdavanje

Digitalna platforma za iznajmljivanje smeštaja Airbnb saopštila je da će do kraja sledećeg meseca zabraniti upotrebu unutrašnjih sigurnosnih kamera u zajedničkim prostorima smeštajnih objekata.

VIDEO: Grom udario u avion pun putnika

Pilot Itan Vest koji se u nedelju nalazio u blizini aerodroma u Vankuveru uspeo je da snimi kamerom svog telefona redak i opasan incident kada je grom udario u avion.

VIDEO: Izabran najgori aerodrom na svetu

Aerodrom Šarlroa, poznata destinacija niskotarifnih avio-kompanija zbog blizine Briselu, najgori je aerodrom na svetu po broju putnika, objavio je portal Business Financing.