FOTO:Najskuplji hoteli na svetu

Koje razmere može dostići cena jednog noćenja u hotelu i kakav luksuz dobija gost koji je spreman da za tu namenu izdvoji nekoliko hiljada dolara? Saznaćete ako pogledate sledeću listu najskupljih hotelskih soba na svetu, po izboru internet sajta "Hotels.com".

Koje razmere može dostići cena jednog noćenja u hotelu i kakav luksuz dobija gost koji je spreman da za tu namenu izdvoji nekoliko hiljada dolara? Saznaćete ako pogledate sledeću listu najskupljih hotelskih soba na svetu, po izboru internet sajta "Hotels.com".

 

 

 

 

 

Severnoostrvske vile, Vila 11
Lokacija: Severno ostrvo, Sejšeli, Afrika
Cena noćenja: oko 4.800 dolara po osobi

Svaka vila u ovom odmaralištu raspolaže sa dve spavaće sobe, kupatilom od mermera, tuševima na otvorenom i zatvorenom, kuhinjom, satelitskom televizijom, internetom i DVD plejerom. Od predivnog pogleda na more dele vas samo klizeća vrata, a u dvorištu se nalazi luksuzni bazen. Vila 11 je nešto bolje opremljena i skuplja od ostalih. Na ovom mestu prenoćili su Kejt Midlton i princ Vilijam tokom svog medenog meseca.

 

 

 

Hotel Burdž al Arab, kraljevski apartman
Lokacija: Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati
Cena noćenja: 3.500 – 6.800 dolara

Prostor je podeljen u dva nivoa, a sadrži lift, privatni bioskop i rotirajući krevet sa baldahinom. Spas od visokih temperature možete potražiti u mermernom kupatilu sa spa kupkama ili u tuš kabini opremljenoj kvalitetnom kozmetikom.

 

 

 

 

Hotel Plaza, kraljevski apartman
Lokacija: Njujork
Cena noćenja: 30.000 dolara

Inspirisan ambijentom sa dvora Luja XV, ovaj trosobni apartman sadrži tri i po kupatila i gleda na Petu aveniju i Pulicerovu fontanu. Tu su i ovalni i okrugli holovi, sobe za zabavu, klavir, biblioteka i teretana. U kuhinji se nalazi luksuzno opremljena ostava, pa je ovaj apartman idealan za goste koji putuju u pratnji ličnog kuvara.

Hotel Martinez, apartmani Prestiž
Lokacija: Kan, Francuska
Cena noćenja: 35.000 dolara

Ova dva apartmana uređena su u art deko stilu i raspolažu sa dve spavaće sobe, dva kupatila i jednim turskim kupatilom. Velike terase gledaju na luku, ostrvo i planine. Batler će vam biti na usluzi kad god vam nešto zatreba, a uz najnoviju tehnologiju i plazma televizor, sigurno vam neće biti dosadno.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja