Vozom od Crne Gore do Beograda za 9,90 evra

Železnički prevoz Crne Gore proširio je ponudu povoljnih cena putovanja, pa za 9,90 evra nudi vožnju dnevnim vozom do Beograda u kupeu sa šest mesta.
Železnički prevoz Crne Gore proširio je ponudu povoljnih cena putovanja, pa za 9,90 evra nudi vožnju dnevnim vozom do Beograda u kupeu sa šest mesta.

Jeftino i udobno putovanje vozom od Bara, Sutomora, Podgorice, Nikšića i Bijelog Polja do Beograda novina je iz paketa "Beograd specijal" koji za 14,90 evra na noćnoj liniji nudi ležaj u kušet kabini sa šest ležaja.

Za 24,90 evra putnici će dobiti postelju u spavaćim kolima i to u kabini sa tri ležaja, ozvaničio je Železnički prevoz Crne Gore. U cene je, kako je precizirano, uračunata rezervacija, ležaj u kušet kolima i "posteljna karta" u spavaćim kolima.

Broj mesta je ograničen, za posebnu ponudu rezervacije se vrše isključivo na elektronskoj adresi beogradspecijal@zpcg.me.

Dodatne informacije zainteresovani putnici mogu dobiti na web sajtu Železničkog prevoza Crne Gore www.zpcg.me u rubrici "Nove povlastice".

  • Vaximilian

    18.12.2012 08:03
    Divno niska cena, ali....
    Super je to sto je tako niska cena, ali ipak treba uzeti u obzir da taj isti voz stane kod Kosjerica i stoji tako skoro 5 sati bez struje i grejanja u nigdini. Putnici plate prvu klasu, a smrzavaju se. Bas prvoklasno. Prvo nek ZTP se pozabavi ovim problemima, pa onda nek odredjuje cene. Ako i dalje put od 600 km se bude prelazio za 20 sati, mislim da nece imati putnika.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Svađa na letu ga koštala 20.000 dolara

Britanac koji je zbog svađalačkog ponašanja primorao posadu na letu Junajted erlajnsa da preusmeri sletanje na drugu lokaciju, mora da plati više od 20.000 dolara avio-kompaniji.