U Kotor pristao kruzer sa 2.800 gejeva

U Kotorsku luku uplovio je jutros kruzer "Celebrity Silhouette" kompanije "Atlantis" sa 2.800 pripadnika LGBT populacije, javio je Radio Kotor.
U Kotorsku luku uplovio je jutros kruzer "Celebrity Silhouette" kompanije "Atlantis" sa 2.800 pripadnika LGBT populacije, javio je Radio Kotor.

Direktor "AD Luka Kotor" Vasilije Kusovac, rekao je da su putnici ovog broda dobrodošli u taj grad, a njihov transfer na obalu realizovan je u skladu sa uobičajenom procedurom.

Kruzer je krenuo na put od Venecije do Rima, preko Hrvatske, Grčke, Crne Gore i Korzike.

Na sajtu "Atlantisa" piše da je reč o redefinisanju iskustva krstarenja morem i i da je "gej kruz" turističko krstarenje Mediteranom namenjeno, pre svega, gostima homoseksualne orijentacije iz Evrope, Brazila, Australije.

Brod u floti renomirane kompanije "Celebrity cruises" je pun detalja i pleni pažnju na svakom koraku.

Na poslednjem petnaestom spratu nalazi se engleski travnjak, na kojem su bungalovi u kojima se može uživati u miru, ali i otvoreni gril restoran gde gosti sa kuvarom mogu da izaberu meso i da sami sebi pripreme obrok po želji.

Kako je planirano, "Celebrity Silhouette" će iz gradske luke isploviti danas u 18 sati.

Podgorički portal CdM navodi da mu je više čitalica javilo da se na kotorskim ulicama nalazi povećan broj policajaca.

  • 03.09.2013 06:33
    Osoba M
    Pa sto sad ne protestvuju, ne bune se i ne traze da odu? Ovo je veca parada od Parade, em ima vise gej osoba, em salju vecu reklamu (brod nije nikako mali). Nego su sad fini i dobri, dusice prave. Gej evri im nimalo nisu protiv prirode, porodice i Boga. Da ne bude da pljujem samo nasu 'bracu', mi smo isti takvi, tj. ovi nasi nacisti su isti kao njihovi.
    @MasterBlaster, BRAVO! Mogu da zamislim coveka u ronilackom odelu preko mantije :D
  • 30.08.2013 03:05
    @- - - Anonimus - @- - -
    Mislio sam na strance, pametnice a sa samim sobom nek rade sta oce. To nek im sluzi na cast i obraz.
  • -

    28.08.2013 19:50
    -
    Anonimus - @- - -
    pa napravili su lom u cg pre mesec dana
    saterali su ih sve u more.

    bilo je na vestima

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Putovanja

Svađa na letu ga koštala 20.000 dolara

Britanac koji je zbog svađalačkog ponašanja primorao posadu na letu Junajted erlajnsa da preusmeri sletanje na drugu lokaciju, mora da plati više od 20.000 dolara avio-kompaniji.