Ujed ovog pauka izaziva bolne erekcije

Brazilski lutajući pauk poznat je po tome što stoji na zadnjim nogama, kao da se priprema da zarije svoje smrtonosne očnjake u plen koji se nađe u prolazu.

Ali, to nije najgora stvar u vezi sa ovim jezivim stvorenjem, jer njegov ujed ima neželjeni efekat za svakog muškarca dovoljno nesrećog da bude ujeden. Paukov ujed može da izazove da žrtve pate od izuzetno bolnih erekcija, koje mogu trajati do četiri sata i na kraju dovesti do impotencije.

Stvorenje, koje je zvanično svetski najotrovniji pauk, takođe može da izazove hipotermiju, vrtoglavicu, zamagljen vid, intezivno znojenje i konvulzije. To je pod pretpostavkom da ipak prežive strahovitu erekciju, sa paukovim smrtonosnim otrovom za koji se zna da ubija svoje žrtve za samo dva sata.

Postoji mogućnost da je stvorenje našlo svoj put do Velike Britanije. Nokturalni (noćni) pauk se često može naći kako luta ulicama Brazila, gde utočište preko dana nalazi u kućama, pre nego što krene u lov u noćnoj tami.

Ali strašni arahnid, koji je poznat i kao Banana pauk, sposoban je da se prošvercuje širom sveta skrivajući se u pošiljkama voća.

Ipak, u ovom stvorenju se možda nalazi i rešenje za one koji imaju problem sa impotencijom. Naime, u njegovom otrovu se možda nalazi lek za erektilnu disfunkciju. Istraživači trenutno istražuju otrovne materije da vide da li mogu da izdvoje hemikalije koje bi mogle pomoći ljudima koji se bore da povrate svoj libido.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Italija zabranjuje jogu sa štencima

Italijansko ministarstvo zdravlja zabranilo je časove joge sa štencima, rekavši da bi u njoj trebalo da učestvuju samo odrasli psi kako bi se zaštitilo zdravlje životinja, kao i sigurnost polaznika.