Mačka ujela vlasnicu da bi je probudila dok je kuća gorela u požaru

Vatrogasci su se rano prošlog četvrtka odazvali na poziv da ugase požar na kući u Klermontu.
Kućna mačka, prava miljenica, prva je koja je primetila da će do požara doći i uzbunila porodicu.
 
Mačka je oko 3:30 ujutru, pošto je nanjušila problem, ušla u spavaću sobu svojih vlasnika i ujela ženu za ruku. Žena se probudila, primetila o čemu se radi, uzela decu i ona i muž su uspešno evakuisani - naravno, sa mačkom. Ubrzo su došli vatrogasci, a uspeli da spasu i drugu mačku koju porodica ima.
 
Šef vatrogasne brigade Trevor Grant rekao je da je mačka neverovatno reagovala, spasivši živote svojih vlasnika i svoje porodice. "Da ih nije nekako probudila, ishod je mogao da bude mnogo drugačiji", naveo je on. 
 
U međuvremenu, heroj - mačka sa porodicom boravi u drugoj kući.
  • Garfild

    13.02.2017 17:17
    eto
    macke su pametnije od pasa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.