Pronađeno 400 petlova za borbu, svi će biti ubijeni

Nekoliko stotina petlova pronađeno je na farmi koja je, kako se sumnja, služila za borbe petlova, i oni će zbog agresivnosti morati da budu uspavani, saopštili su zvaničnici organizacije za zaštitu životinja iz Masačusetsa.
Udruženje za prevenciju okrutnosti prema životinjama iz Masačusetsa, koje u vlasništvu ima farmu u gradu Metuen, saopštilo je da su petlovi izuzetno agresivni i da ne mogu da se oporave ili dresiraju.
 
Policija iz Northemptona je sa jedne farme u tom gradu prevezla 400 petlova, od kojih je oko tri četvrtine bilo vrsta za borbu. Tokom inspekcije farme, zvaničnici su otkrili znakove borbe petlova, a osim tih ptica, pronašli su i rukavice koje su korišćene tokom borbi i kese sa lekovima koji se često koriste u borbama.
 
Borbe petlova su zabranjene u svih 50 država SAD, a vlasnik te farme rekao je da je posed izdavao drugoj osobi i da nikada nije bio unutar farme.
 
Još niko nije uhapšen u vezi sa ovim slučajem.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.