Zmija koja je uzbunila čitav gradić nađena u kuhinji vlasnika

Skoro dva metra duga boa konstriktor, čiji je nestanak izazvao uzbunu u gradiću Bingamtonu, u državi Njujork, nađena je u kuhinji njenog vlasnika - ispod sudopere.
Zmija koja je uzbunila čitav gradić nađena u kuhinji vlasnika
Foto: Pixabay
Vlasnik egoztičnog kućnog ljubimca je, početkom nedelje, upozorio građane okruga Brum da je njegova boa, po imenu Bela, pobegla iz terarijuma i da je poslednji put viđena u blizini srednje škole. 
 
Lokalne vlasti su, tim povodom, u utorak izdale saopštenje da građani budu oprezni i da, ako naiđu na zmiju, što dalje od nje sklone "malu decu i male životinje". 
 
U sredu je, međutim, vlasnik zmije obavestio lokalne medije da je Bela nađena, da je nepovređena i da, najverovatnije, nije ni napuštala stan. 
 
Crvenorepa boa konstriktor, čije prirodno stanište su tropski krajevi obe Amerike, hrani se manjim sisarima koje, pošto nije otrovna, ubija stiskom. 
 
U zatočeništvu uglavnom nisu agresivne.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.