Poslao mačku ekspres poštom u azil

Muškarac s Tajvana zaradio je kaznu od nekoliko hiljada dolara, zbog toga što je neželjenu mačku spakovao u ekspresnu poštansku pošiljku i poslao je u prihvatilište za životinje, prenose lokalni mediji.
Poslao mačku ekspres poštom u azil
Foto: Pixabay
Jang (33) je zbog kršenja zakona o zaštiti životinja zaradio kaznu od oko 2.000 dolara i dodatnih hiljadu zbog kršenja sanitarnih propisa, jer su zaposleni skloništa za životinje utvrdili da mačka nije bila vakcinisana protiv besnila. 
 
Policija mu je ušla u trag uz pomoć dostavne službe i snimaka nadzornih kamera. 
 
Jang je objasnio da je poslao mačku jer više nije imao vremena da brine za životinju koja je imala problema s kretanjem zbog povrede. 
 
Veterinari su osudili takav postupak prema životinji, upozoravajući da životinja u kutiji može da se uguši i dehidrira, kao i da je izložena stresu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.