VIDEO: Vukovarski vatrogasac spasao psa iz zaleđene reke

Hrabri vatrogasac iz Vukovara juče je stao na zaleđeno jezero kako bi iz njega izvukao psa koji je upao u rupu.
VIDEO: Vukovarski vatrogasac spasao psa iz zaleđene reke
Foto: Screenshot
Iako je postojala opasnost da se i sam nađe ispod leda, vatrogasac vezan sajlom legao je na dušek na naduvavanje i polako krenuo prema promrzloj životinji. Uz pomoć i savete kolega došao je do psa i izvukao ga iz ledene vode. Iako su ga kolege upozoravale da pazi da ga pas ne ugrize, nesrećna životinja znala je da je došao da joj pomogne.
 
"Htela je da se igra s labudovima na delu reke Vuke koji se zove Stara Vuka. Međutim labudovi su odleteli, a ona ne leti. Zove se Lea, teška je 24 kilograma, inače udomljena pre četiri godine kada smo je našli na ulici staru dva meseca. Sve je to sporedno, suština ove priče je da su momci spasili život iako je u pitanju pas i to vrlo brzo nakon mog poziva", rekao je vlasnik psa.
 
  • Maja

    05.02.2019 21:42
    svaka cast
    Svaka cast ljudima,na ova danasnja vremena lepo je videti da ima jos dobrih ljudi
  • ST

    29.01.2019 10:53
    Jednom recju - ODLICNO!
  • Kaćanka

    27.01.2019 12:15
    Dajte ime...da se zna ko je heroj! Skidam kapu!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.