VIDEO: Drogirao vevericu metamfetaminom da bude agresivnija

Policajci u Alabami, na jugu Sjedinjenih Američkih Država, u ponedeljak su naišli na nesvakidašnji prizor tokom pretresa stana - vevericu drogiranu metamfetaminom.
Stanar je hteo da "borbena veverica" koju je držao u kavezu bude agresivna, rečeno je za listu "The News Courier" u kancelariji šerifa okruga Lajmstoun.
 
Tokom pretresa pronađene su druge vrste droge i municija.
 
Zakon u Alabami zabranjuje držanje divljih životinja pa je veverica puštena na slobodu po preporuci službenika za zaštitu životne sredine.
 
"Otrčala je u šumu i nije napala policajce koji su je pustili", napisali su u kancelariji šerifa na Fejsbuku.
 
  • lanceMi

    20.06.2019 09:21
    Stvarno je ljudska glupost nesagledivih razmera.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Italija zabranjuje jogu sa štencima

Italijansko ministarstvo zdravlja zabranilo je časove joge sa štencima, rekavši da bi u njoj trebalo da učestvuju samo odrasli psi kako bi se zaštitilo zdravlje životinja, kao i sigurnost polaznika.