VIDEO: Veganka spasila 14 zečeva i pri tome ubila njih 90

Britanska veganska aktivistkinja "Mythical Mia" optužena je za smrt više od 90 zečeva koje je pokušala da spasi sa farme u Španiji.
VIDEO: Veganka spasila 14 zečeva i pri tome ubila njih 90
Foto: Pixabay
Njena spasilačka misija kod Barselone pretvorila se u katastrofu jer su neke od "spasenih" životinja bile majke koje su tek okotile mlade pa su oni ostali bez hrane.
 
Farmeri su zato stotinak zečeva morali da eutanizuju. Još pet skotnih zečica je uginulo, a mnoge su još zbog stresa izgubile mladunce koje su nosile.
 
Mia tvrdi da su farmeri nju i njene pomagače vijali sat vremena pa čak i pucali razbivši joj pritom staklo na automobilu.
 
"Jurili su nas, pucali, prozor se razbio, a komadići stakla posekli su me po licu. Svuda je bilo krvi. Uprkos svemu, srećna sam, jer sam spasila 16 zečeva. Vredelo je", kaže Mia koja kaže kako nisu ostavili male zečeve bez majki jer su spasili samo mlade zečeve.
 
Policija je u svom izveštaju navela kako je staklo na prozoru verovatno razbijeno nekim "čvrstim objektom", a ne metkom i da su Mia i ostali aktivisti "spasili" 14, a ne 16 zečeva.
 
  • Sajber

    14.09.2019 18:55
    Strucnjaci
    Kada neuki I nestruni pokusavaju da stvore doktrinu, nista dobro iz toga ne moze da se dogodi.
  • Sandra

    13.09.2019 19:00
    FARMA zeceva
    Pitam se da li ih je spasila iz zecijeg prihvatilista ili sa farme gde im je svi znamo kakva sudbina... znaci veganka kriva za njihovu smrt, a ne oni koji za istu placaju. ;)
  • Siniša

    13.09.2019 09:50
    Alo , alo !!!
    https://www.youtube.com/watch?v=NU8BcCbbJfo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.