VIDEO: Dva slona pobegla iz cirkusa i igrala se u snegu

Dva slona su tokom boravka u Rusiji pobegla iz gostujućeg cirkusa i krenula da se igraju u snegu.
Slonica Karla stara 45 godina i 50-godišnji slon Roni pobegli su iz cirkusa dok su na putu za Sankt Peterburg prolazili gradom Jekaterinburgom, piše "The Independent".
 
Oduševljeni građani snimali su ih kako lutaju gradom i valjaju se po snegu. Na video snimcima se može videti kako je jedan od slonova prešao prometnu ulicu i krenuo prema stambenoj zgradi. Pritom je nežno odgurnuo čoveka koji je pokušavao da ga zaustavi.
 
 
Karla i Roni putovali su s porodicom Togni, jednoj od najvećih italijanskih cirkuskih dinastija koja je i dan danas aktivna.
 
"Mi jako volimo naše životinje. Oni su nam kao porodica. I one vole cirkus, ali im je postalo dosadno jer sada nije bilo posla. Naše životinje će živeti i umreti s nama, jer ne bi mogle same da prežive u divljini", rekao je jedan od upravnika cirkusa Sergej Bondarčuk.
 
Na kraju su slonovi uhvaćeni i vraćeni. Bilo je potrebno desetak ljudi, među njima i meštana, da odguraju slonove u kamion.
 
 
"Slonovi su hteli malo avanture pre dugog putovanja i to su i ostvarili", rekli su u cirkusu.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.