VIDEO: Prvo kupanje bebe lenjivca

Lenjivci spadaju u jedne od najpopularnijih životinja. Beki Klif, britanska zoologinja koja radi u rezervatu za lenjivce, objasnila je zašto je to tako.
"Verovatno se radi o kombinaciji njihove čudnovatosti, stalnog zagonetnog smeška i preslatkih beba koje čine savršenu kombinaciju za internet popularnost. Osim toga što su slatki, lenjivci imaju niz neobičnih karakteristika zbog kojih su fascinantni. Nisu nalik drugim sisarima, a u prošlosti su ih slabo proučavali. Tek počinjemo da razumemo njihovo ponašanje i još mnogo toga o njima moramo da naučimo", rekla je Klif.
 
Jedna od zanimljivosti koja uvek začudi ljude je da su lenjivci odlični plivači koji obožavaju vodu, a pod vodom dah mogu da zadrže do četrdeset minuta. Iako su njihove plivačke sposobnosti odlične, briga o spasenim lenjivcima retko kad uključuje i kupanje.
 
Preslatka Džimima, ženka iz videa, morala je da bude okupana zbog toga što je imala blaži oblik šuge.  
 
  • Rock

    06.04.2020 08:36
    Jooooj
    Kakva pufna! Obozavam pufne!
  • 123

    05.04.2020 21:51
    Kakvo mucenje za zivotinju

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.