Mačka-švercer droge i SIM kartica pobegla iz zatvora

Mačka koju su stražari presreli u glavnom zatvoru Šri Lanke u njenom pokušaju da u tu ustanovu unese drogu i SIM kartice, pobegla je iz zatvorske prostorije gde su je ostavili, saopštila je lokalna policija.
Mačka je uhvaćena u subotu u veoma obezbeđenom zatvoru Velikada u glavnom gradu, navela je policija i dodala da je mačka oko vrata nosila kesicu sa dva grama heroina kao i SIM i memorijske kartice.
 
Lokalni mediji su preneli da je mali švercer pobegao u nedelju iz prostorije u koju su je stavili čuvari zatvora.
 
 
Uprava zatvora je poslednjih nedelja primetila sve veći broj kesica sa drogom, mobilnim telefonima i punjačima, koji su bačeni preko zida za zatvorenike.
 
 
Policija je prošle nedelje uhvatila jednog orla za kog se sumnja da su ga šverceri droge koristili za distribuciju narkotika na periferiji Kolomba.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.